Tron-filmen

Tron $trx fortsätter krascha ⚓️

Den kinesiska kryptovalutan Tron, som genom en ICO i augusti lanserades för att revolutionera bland annat den didgitala nöjesindustrin, såg sitt värde absolut explodera runt årskiftet där det under bara några dagar rusade 1000%. Detta mycket på grund av grundaren Justin Sun skickliga och aggressiva marknadsföringsmetoder.

Men efter att den 5: januari ha nått ännu en ny peak på $0.25/TRX och ett totalt marknadsvärde på över $16B så har valutan sett ett snabbt fall som än inte har nått någon botten. Vid skrivandet av den här artikeln ligger en TRX på $0.074 vilket innebär en krasch på över 70% från sin högsta punkt.

En bidragande faktor bakom denna spektakulära värdeminskning kan vara spridandet av nyheten att en stor del av Trons så kallade white paper, alltså det tekniska dokument som utgör grunden för hela projektet, ska vara kopierat från andra tidigare projekt och valutor. Detta parat med att Tron-projektet inte består mycket mer av ett just ett white-paper då valutan i nuläget helt existerar som en token på Ethereumblockkedjan verkar ha fått investerare att tappa tilltron till valutans framtid.

Tron $trx fortsätter krascha ⚓️

$TRX prisutveckling senaste 3 månaderna

För att inte missa framtida nyheter, guider och mycket mera signa upp för KryptoKungens nyhetsbrev och gå med i Kryptovalutor för Nybörjare för att ta del av diskussioner och möta likasinnade. 🚀