Coinbase logga stor

Coinbase recension

Coinbase är bland de snabbast växande kryptovaluta börserna på marknaden. Det är också den absolut enklaste kryptovalutabörsen att börja med för nybörjare. Coinbase får i snitt 100.000 nya användare om dagen, mycket på grund av dess enkelhet. 

Coinbase kräver däremot att du verifierar dig med ett ID som exempelvis ett Pass eller körkort. Men verifieringsprocessen är snabb och du kan oftast komma igång med din första kryptovaluta investering på bara några minuter. 

Coinbase är bland de få börserna som tillåter köp av Bitcoin, Ethereum, Litecoin och Bitcoin Cash med ett vanligt kort. Gör du en investering med kort så har du dina Bitcoins på samma sekund du genomfört köpet vilket är en enorm styrka med plattformen.

De har även stöd för köp med en banköverföring, vilket innebär att du får lägre avgifter och får också ett högre tak på överföringen. 

Gå till Coinbase

För och nackdelar med Coinbase

  • Accepterar många olika betalningsmetoder
  • Nybörjarvänlig plattform
  • Mycket hög säkerhet
  • Snabb verifikation
  • Höga avgifter
  • Blir ibland överbelastad vid stora kursförändringar

Betalningsmetoder på Coinbase

Att använda sig av kortbetalning är det snabbaste sättet att handla på Coinbase. Däremot är avgifterna högre än vid en banköverföring.

Att göra ett köp av Bitcoin, Ethereum eller Litecoin med kort på Coinbase kostar 3,99%

En banköverföring tar ca 3-5 dagar att genomföra, men är helt gratis på Coinbase sida. Sedan när köpet genomförs så kostar det 1.49% av beloppet i avgifter.
Coinbase logga Gå till Coinbase

Företagsinformation

Coinbase
Coinbase grundades 2012 i San Francisco och är en av världens största bitcoin och kryptovalutabörser.
Coinbase kräver inte att du har några förkunskaper utan har abstraherat bort mycket av komplexiteten kring köp av  kryptovalutor.
De tar också emot kort betalningar med ex. Visa och Mastercard samt banköverföringar. Så det är den absolut bästa börsen om du ska köpa Bitcoin med kort.
Använder du länken ovan så får du även $10 i gratis Bitcoin vid din första investering på $100.

Tillgänliga mynt

Bitcoin
Ethereum
Litecoin
Bitcoin Cash

KryptoKungens recension av Coinbase

Coinbase är verkligen den perfekta plattformen att börja sin resa in i kryptovalutor. Det är hit vi rekommenderar alla nya personer som vill in i kryptovalutor just för att det är så enkelt att komma igång.

Inte nog med det så är det en väldigt säker börs att handla på, och man känner sig trygg när man spenderar sina pengar på Coinbase. 

En annan fördel med Coinbase är att det är väldigt enkelt att ta ut sina kryptovalutor till Fiat (Fiat = vanliga valutor som SEK eller EURO). Med Coinbase kan du sälja dina kryptovalutor till Euro och på så sätt sedan skicka över pengarna till ditt vanliga bankkonto.

Det är inte så många börser som handlar och hanterar fiat och många gör det väldigt krånligt att få ut pengarna i fickan igen. 

KryptoKungen ger en stor tumme upp till Coinbase och rekommenderar Coinbase starkt till alla, både nybörjare och proffs!

Kryptokungen rekommenderar Coinbase Gå till Coinbase

Använder du den här länken får du $10 i Bitcoin helt gratis efter din första investering på $100, kungligt tycker KryptoKungen! 👑

Om du behöver hjälp med registreringen så kan du kolla på den här videon!