Coinbase logga stor

Binance recension

Binance har skapat sig ett namn på mycket kort tid. De har genom att erbjuda en mycket bra tjänst för altcoin köp gjort sig till en av världens största börser på bara några månader. 

Binance är en perfekt exchange för just altcoin handel. De har över 80 olika valutor och kräver inte att du har någon egen wallet för någon av dessa. Det gör det toppenenkelt att handla valutor som Verge, Ripple, RaiBlocks, Monero och många flera.

Utöver detta så krävs inte någon verifiering sålänge du inte vill ta ut mer än 2 Bitcoin (BTC) per dag. 

Gå till Binance

För och nackdelar med Binance

  • Låga avgifter
  • Många olika valutor
  • Mycket hög säkerhet
  • Kräver ingen verifikation
  • Tar inte emot kort och banköverföringar (inga fiatbetalningar)
Coinbase logga Gå till Binance

Företagsinformation

Binance
Binance är en kinesisk exchange som gick live i juli 2017 och fokuserar enbart på mynt mot mynt marknadsplatser. Binance har byggt en otroligt snabb plattform som kan hantera upp till 1.4 miljoner per sekund vilket förmodlingen är anledningen till att den också har en så hög upptid trots stora kurssvängningar.

Tillgänliga mynt

KryptoKungens recension av Binance

Binance är garanterat den börsen du bör registrera dig på efter Coinbase.  Det är en otroligt bra plattform att handla på när det kommer till altcoins. Men vi rekommenderar att du redan har ett Coinbase konto innan. Eftersom att du måste kunna köpa valutor med fiat (alltså pengar, SEK, EUR) först för att kunna handla på Binance. 

På ditt Binance konto måste du först föra över valuta från ett annat konto till ditt Binance konto, och här kommer Coinbase väl till pass. Eftersom du redan har ett konto där kan du föra över en valuta som du redan har köpt för fiat därifrån. Denna valuta säljer du sedan av på Binance för Bitcoins eller Ethereum eftersom dessa är valutorna som handlas med på Binance.

Binance lagrar alla altcoinsen direkt på börsen vilket gör det väldigt enkelt för dig att äga väldigt många av valutorna om du så skulle vilja, utan att behöva sätta upp egna plånböcker för alla valutorna. 

Allt som allt är Binance en otroligt bra plattform, med många roliga tävlingar där du bland annat kan vinna lamborghinis och de är även väldigt generösa med airdrops vid tillfällen.

KryptoKungen ger en stor tumme upp till Binance!

Kryptokungen rekommenderar Coinbase Gå till Binance

Om du inte redan har ett Coinbase konto kan du kolla den här videon: